Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) utolsó fordulójában megrendezett Getafe-Mallorca mérkőzés második félidejében a hazaiak kapusa, David Soria brutálisan ütközött az ellenfelével, a balszerencsés focistát mentő vitte le a pályáról.

Mentő vitte le a pályáról a Getafe kapusát

A mérkőzés 73. percében a Getafe kapusa, David Soria egy hosszú passz miatt kifutott a kapujából a 16-oson kívülre, ám brutálisan összeütközött a labdát támadó Mallorca-játékossal, Cyle Larinnel. A kanadai csatár és a kapus is hatalmas lendülettel érkezett, az ütközés után pedig Soriát sokáig ápolni kellett. 

A kétszeres Európa-liga-győztes futballistát végül mentőautóba helyezték, a jármű egyenesen a pályára hajtott, hogy minél hamarabb a kórházba lehessen szállítani a balszerencsés kapust.

A mérkőzés több mint 10 percnyi kényszerpihenő után folytatódott, a találkozót végül a Mallorca nyerte 2-1-re, a vendég együttes a 90. és a 93. percben szerzett gólokkal fordított.

A 31 éves David Soria - aki a sérülése óta szerencsére már jobban van - a Real Madrid és az Atlético Madrid ifjúsági csapataiban is szerepelt, majd a Sevilla együttesével 2015-ben és 2016-ban is El-győztes lett. A spanyol futballista 2018 óta a Getafe kapusa, a 2023/2024-es idényben az összes La Liga-mérkőzésen védett, ezeken 52 gólt lőttek neki és 11 alkalommal tudta megőrizni kapuját a bekapott góltól.

A spanyol labdarúgó-bajnokság idei szezonjának küzdelmei a vasárnap esti Sevilla-Barcelona mérkőzéssel fejeződtek be, ezen a találkozón irányította utoljára a katalán sztárcsapatot Xavi, ugyanis a klublegendát a vezetőség pénteken menesztette.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről