Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Törökország
Vágólapra másolva!
Ádám Martint a teste miatt megszégyenítették! Ezzel a felütéssel számoltak be a finn sajtóban arról, hogy a magyar labdarúgó-válogatott játékosa egy pillanat alatt lett ismert az egész világon.

Finnországban eléggé meglepő módon értelmezték azt, ahogy Ádám Martin egy perc alatt lett világhírű. A magyar válogatott játékosa csereként állt be Svájc ellen, s nem sokkal később már az egész világ róla beszélt. Egy nappal a mérkőzés után pedig már az internetet ellepték a vele kapcsolatos mémek is.

Magyarország, magyar válogatott, központ, főhadiszállás, szállás, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, euro2024magyarok, Weiler im Allgäu, sajtótájékoztató, 2024.06.16.
Ádám Martin néhány perc alatt világhírű lett
Fotó: Origo - Mirkó István

A finn Helsingin Sanomat azonban kissé másképpen látja ezt. 

Az ott megjelent cikkben egyértelműen arról beszélnek, hogy Ádám Martint a teste miatt megszégyenítették. 

Miközben a finn lapban a cikk szerző is azt írja le, hogy Ádám Martin egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy profi focista. Felsorolják az eddig csapatait, leírnak róla mindent. Aztán megkérdezték a Nemzeti Sport munkatársát, Borbola Bencét, hogy miért hördült fel ennyire a világ Ádám Martin láttán?

Borbola elmondta, hogy őt is nagyon meglepte ez az őrület, amely Ádám Martin miatt kitört. Megpróbálta a finneknek elmagyarázni, hogy mindez most csak a világ számára érdekes, mert Magyarországon ez eddig nem volt téma. „Túlsúlyosnak tűnik, de valójában nem az. Mindig is ilyen volt. Elmesélte, hogy gyerekként ilyen volt már az alkata. Az ő erőssége, hogy nagyon erős és a testével jól védi a labdát" - mondta el a meglepett finneknek Borbola Bence.

Mi meg csak azt tesszük hozzá: és remek góllövő. Hiszen gólkirály volt Magyarországon.

Mindent egy helyen az Eb-ről