Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Barcelona csatára, Robert Lewandowski combsérülés miatt kihagyja a lengyel válogatott első mérkőzését a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Robert Lewandowski kihagyja a lengyelek első meccsét

A lengyel válogatott csapatkapitánya hétfőn, a törökök elleni felkészülési mérkőzésen (2-1) szenvedett sérülést. A nemzeti csapatban 150. alkalommal szereplő, 35 éves Lewandowskit a 32. percben kellett lecserélni, és Jacek Jaroszewski csapatorvos szerint vasárnap, a hollandok ellen még biztosan nem léphet pályára.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Robert ott lehessen a második meccsen, Ausztria ellen" -

idézte a szakembert az MTI.

A lengyelek jövő pénteken találkoznak az osztrákokkal a D csoportban, majd négy nappal később a 2018-ban világbajnok franciák ellen lépnek pályára.

A lengyel válogatott számára hatalmas csapás a Barcelona csatárának sérülése, ugyanis a múlt héten kiderült, hogy Arkadiusz Milik térdsérülés miatt kénytelen kihagyni a teljes Eb-t. 

A törökök ellen gólt szerző Karol Swiderskit is le kellett cserélni az utolsó felkészülési találkozón, mivel ünneplés közben kifordult a bokája, de a csapatorvos szerint a Hellas Verona játékosa a vasárnapi meccsen már rendelkezésre állhat.

A kontinensbajnokság pénteken kezdődik. Ami a magyar válogatottat illeti, Marco Rossi csapata szombaton Kölnben az Eb A csoportjának első fordulós meccsén a svájciakkal találkozik. Jövő hét szerdán következik a házigazda németek elleni mérkőzés Stuttgartban, ahol jövő vasárnap a skótokkal csap össze a nemzeti együttes.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről