Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Loveley és Monty Hamburg két legnépszerűbb és legismertebb taxisofőrje, akik írtak egy dalt a németországi foci-Eb tiszteletére. Pár nap alatt akkora sztárok lettek, hogy a németek már azt követelik, engedjék őket élőben fellépni a német válogatott meccsei előtt.

Ki tudja mennyit fizetett az UEFA és a szervezőbizottság azért, hogy Medusa, a OneRepublic és Leony elkészítse a Fire (Tűz) című hivatalos Eb-dalt. A népszerű karácsonyi filmből idézve, ugyanis megkaphatták volna ingyen is. 

Például a két indiai taxisofőrtől, Lovelytól és Montytól, akik Hamburg legismertebb és legnépszerűbb párosa a szakmában. A két testvér már 36 éve él Németországban, és csinálja a tumbi nevű hangszerre építő, bollywoodi hangulatú zenéjét.

Először 2010-ben kerültek kapcsolatba a focival, amikor a taxijaikba beülő szurkolók arra kérték őket, hogy énekeljnek németül pandzsabiul a ritmusokra. A 2010-es vébére gyorsan ki is adták "Itt az idő" című dalukat, ami villámgyorsan vált népszerűvé Németországban.

Ha meg házhoz jön a torna persze, hogy nem hagyhatják ki! Rögvest nekiláttak az új dalnak, ami már el is készült, a szövegében olyan sorokkal, mint, hogy "ez az Eb igazán színes lesz" vagy, hogy "Mi mindig bízunk a csapatban".

És úgy látszik, hogy valóban így van, ugyanis a Tagesspiegel kérdésére, hogy mit várnak a csapattól, nem kerteltek:

"A német válogatott igazi tornacsapat, ha egyszer megindulnak, nem lehet őket megállítani" - mondták.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről