A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A holland-török Eb-negyeddöntő egy kis szomorúság lett úrrá rajtunk, hiszen mindannyian egyetérthetünk, hogy a németországi torna egyik legszimpatikusabb csapata búcsúzott. Jár a dicséret Vincenzo Montella csapatának, ahogy a hollandoknak is, viszont előre tekintve mindenkin a rettegés lesz úrrá, ha meghallja az egyébként sláger párosításnak számító angol-francia meccs kifejezést.

A németországi foci-Eb utolsó negyeddöntőjében: Hollandia-Törökország 2-1. Végre egy meccs, ami nem lett döntetlen, és, amit követően egy kicsit megnyugodhattunk, hogy a spanyolok mellett lesz még egy olyan csapat az elődöntőben, amelyik focizva szeretné megnyerni a tornát, nem pedig vadul taktikázva, a szurkolókat az őrületbe kergetve.

A törököktől kevesen várták, erre ők lettek az Eb egyik legszimpatikusabb csapata, akik a portugáloktól elszenvedett vereségük után is mertek focizni, mégpedig nagyon jól. 

Euro 2024: Austria - Turkey
Török drukkerek a lipcsei stadionban
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

De megemeljük kalapunkat a hajrában óriásit védő holland kapus, Bart Verbruggen előtt is.

De nem rejtjük véka alá véleményünket, miszerint a legjobb helyett könnyen lehet, hogy a legrosszabb vár rá, hiszen már csak kétszer 90 (vagy 120) perc vár ránk, hogy létre jöjjön a focizni csak percekre óhajtó sztárcsapatok Eb-döntője az angol-francia párosításban.

Amennyiben csak hallgatni szeretné értékelésünket, azt itt teheti meg:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!