A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A házigazda Németország Eb-kudarca után Jens Lehmann alaposan kiakadt a német válogatott védője miatt, mivel Robert Andrich nem a játékával, hanem extravagáns megjelenésével hívta fel magára a figyelmet.

Robert Andrich a német válogatott korábbi négy meccsével ellentétben a Spanyolország ellen hosszabbítás után 2-1-re elveszített negyeddöntőben nem kezdőként, hanem a szünetben csereként lépett pályára. Az első spanyol gól előtt Andrich csúnyán lemaradt Dani Olmóról, de a német válogatott 2006-os hőse, Jens Lehmann nem emiatt találta meg a Bayer Leverkusennel idén bajnoki címet nyerő játékost, hanem a frizurája miatt – írja a Magyar Nemzet.

Euro 2024: Spain - Germany, robert andrich
Nem kímélte a rózsaszín hajú Andrich-ot a németek legendája
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Andrich a Spanyolország elleni negyeddöntő előtt rózsaszínre festette a haját, de az Eb ideje alatt nem először változtatta meg a hajszínét, hiszen a Dánia elleni nyolcaddöntőn hidrogén szőke fizimiskával keltett feltűnést, a csoportmeccsek során - többek között a magyar válogatott ellen is - pedig még barna hajjal játszott. 

Az Arsenal és a német válogatott legendás kapusa a mérkőzés után Andrichban találta meg a bűnbakot.

Van valamilyen személyiségproblémája, ami miatt így kilóg a sorból? Csapattársként ezt nagyon furcsának találnám, és nem hiszem, hogy a szövetségi kapitány örül neki. Először szőke volt a haja, most rózsaszín. Mit akar ezzel mutatni? Talán nőnek érzi magát. Nagyon toleránsnak kell lennünk, de remélem, az UEFA betiltja az ilyen hajszínt, amilyet Andrich viselt

 – mondta a német Welt-TV szakértőjeként dolgozó Lehmann a Bild beszámolója szerint.

Julian Nagelsmann válasza sem váratott sokat magára, a szövetségi kapitány leszögezte, hogy nem volt problémája Andrich hajfestésével, ám arra kíváncsiak lennénk, hogy a Leverkusen játékosa mit szól Lehmann kritikájához.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!