Vágólapra másolva!
Bár Magyarországon kedden éjfélkor lezárult az átigazolási piac, sok helyen még nyitva van, így távozókra még lehet számítani a hazai kluboknál is. A Ferencvárosnál több olyan játékos sorsa is kérdéses még, akire nem igazán számít a Pascal Jansen vezette szakmai stáb. Az egyik ilyen játékos az örmény válogatott Edgar Szevikjan, akivel kapcsolatban az elmúlt hetek folyamatosan cikkezett a sajtó. A legfrissebb hírek szerint hamarosan bejelentheti az örmény focistát az orosz Lokomotiv Moszkva.

A hírek szerint Anderson Esitire, Amer Gojakra, Stjepan Loncarra és Owusu Kwabenára sem számítanak a Fradinál, ez említett játékosoknak továbbra is csapatot keres a magyar bajnok. 

Edgar Szevikjan, Fradi
Edgar Szevikjan hamarosan Moszkvába igazolhat
Fotó: fradi.hu

Edgar Szevikjan a Lokomotiv Moszkva játékosa lehet

Az örmény válogatott Edgar Szevikjan helyzete annyiban más, hogy a Fradi számított volna rá, de a játékos távozni akart. Most pedig úgy néz ki, az örmény Jack Grealishnek is becézett játékos helyzete hamarosan megoldódhat.

Az ukrán Vseprosport értesülése szerint ugyanis 

Edgar Szevikjan sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton a Lokomotiv Moszkvánál, az orosz klub már át is utalta a kölcsönadási megállapodásban meghatározott összeget. Mivel minden végső formalitást rendezve lett az ügyben, így a Lokomotív hamarosan bejelenti, hogy vételi opcióval kölcsönveszi a játékost.

A Fradi ügyeiben általában jól értesült ulloi129.hu szurkolói portál úgy tudja, hogy 

valóban halad az ügy. Közben egységes orosz sajtóhírek szerint a kölcsönadási díj kétszázezer euró, míg a vételi opció négymillió euró lehet. Ez azért is nagy üzlet lenne, mert Szevikjant - aki a magyar csapatban mindössze 17 meccsen lépett pályára - a Transfermarkt adati szerint, 1,2 millió euróért szerezte meg az FTC. 

A lap szerint Szevikjan előbb csatlakozik az örmény válogatotthoz, majd a jövő keddi, macedónok elleni meccs után csatlakozhat a nevelőklubjához, a moszkvai Lokomotívhoz. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!