"A sütemények döntöttek a sorsomról, és irányítottak a vendéglátás felé" – mondta Földházi a Borsnak, aki még csak 24 éves, de már tervezi a jövőjét, az ősszel diplomázik a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Az ott tanultakat saját vállalkozásában is kamatoztatni tudja majd.
„Gyerekként édesszájú voltam, és ha a nagymamáknak segíteni kellett, egyből röpültem. Főként a sütik miatt. Azóta érdekel a sütés-főzés – mesélte a KSI versenyzője, aki saját magának ritkán főz. – Az edzések miatt
hétközben nincs sok időm, ám ha nincs verseny a hétvégén, elfoglalom a konyhát. Kikapcsol, feltölt. Ma már az összetettebb ételek és a borkultúra érdekel,
bár palacsintasütésre bármikor hajlandó vagyok."
„Régebben gyakran vittem valami finomságot edzésre, miközben elfogyasztottuk Gyenesei Leilával, Marosi Ádámmal, Tibolya Petivel, jót beszélgettünk – mondja, és elárulja:
régi vágya egy kávézó nyitása,
ahol a Földházi-féle finomságokat is meg lehet kóstolni.