Tévénézés helyett inkább a szexet választja a gyönyörű pankrátor

"Fighting With My Family" Los Angeles Tastemaker Screening arts culture and entertainment celebrities film industry bestof topix
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 20: Nikki Bella attends "Fighting With My Family" Los Angeles Tastemaker Screening at The London Hotel on February 20, 2019 in West Hollywood, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A legendás WWE-harcos, Nikki Bella elárulta, hogy vőlegényével, Artem Chigvintsevvel melyik szexuális pózt kedveli legjobban.

A 37 éves sztár nem szégyenlős, tavaly a terhessége ideje alatt is örömmel beszélt a nemi életéről.

Nikki Bella tavaly júliusban hozta világra kisfiát, Matteót, és jelenleg arra készül, hogy visszatérjen a ringbe. Az edzőtermi tréning mellett természetesen párjával a lepedő alatt is sokat mozognak.

A The Sun megírta, hogy

Nikki elismerte, hogy az elmúlt hónapok fárasztóak voltak számára - beleértve a szexet is -, de örül annak, hogy a férje profi táncos, mert a csípőmunkáját remekül tudja kamatoztatni az ágyban.

Nikki Bella nagyon örül annak, hogy a párja profi táncos Forrás: The Sun

A csinos pankrátor úgy véli, hogy fáradtan nem lehet megfelelően szexelni, ezért a késő esti TV-nézést mellőzniük kell, hogy inkább a közös együttlét kerüljön előtérbe.

- mondta Bella.

A gyönyörű harcosnő azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc szexuális pozitúrája.

- mondta őszintén Niki Bella.

Mindent egy helyen az Eb-ről