Mike Tyson elárulta, kit tart a legszexibb kopasz férfinak a világon

Citi Taste Of Tennis - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 22: Mike Tyson attends the Citi Taste Of Tennis on August 22, 2019 in New York City. Noam Galai/Getty Images for AYS Sports Marketing/AFP
Vágólapra másolva!
A legendás amerikai nehézsúlyú bokszoló, Mike Tyson megosztott egy Twitter-bejegyzést arról, hogy szerinte manapság ki a legvonzóbb kopasz férfi a világon.

Egy nemrégiben a Google segítségével elvégzett kutatás azt a meglepő eredményt hozta, hogy toronymagasan

Vilmos herceg végzett az élen a legszexisebb kopasz férfiak rangsorában.

A listán az első tízbe éppen hogy bekerülő korábbi WWE-legenda és jelenlegi filmsztár, Dwayne Johnson a közösségi médiában már hangot adott elégedetlenségének, és a téma kapcsán a hosszú idő után 2020-ban a ringbe újra visszatérő Mike Tyson is véleményt formált.

Mike Tyson nem rejtette véka alá a véleményét Forrás: AFP/2019 Getty Images/Noam Galai

A The Sun megírta, hogy

az 54 éves bokszlegenda a Twitteren Johnson bejegyézére reagálva azt a kommentet írta, hogy saját magának kellene az első helyen szerepelnie, hiszen Vilmos herceg és a humorista Larry David is csak a feje tetején kopasz.

A nagy népszerűségnek örvendő amerikai bunyós 15 év után reaktiválta magát, és 2020 novemberében egy 60 millió dollár bevételt hozó gálamérkőzésen ringbe szállt egy másik bokszlegenda, Ray Jones Jr. ellen.

Mindent egy helyen az Eb-ről