Vágólapra másolva!
2018-ban az amerikai Kathryn Mayorga nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót. Most kiderült, összesen 56 millió fontnak megfelelő összeget követel a portugál világsztártól.

A modellből lett tanárnő, Kathryn Mayorga azt állítja, hogy Cristiano Ronaldo 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában erőszakolta meg. Mayorga és Cristiano Ronaldo 2010-ben Nevada államban egy szerződést kötött, melynek értelmében a most 37 éves nő nem indít eljárást, cserébe pedig 375 ezer dollárt (112 millió forint) kapott. Ezt a megállapodást támadta meg a nő és ügyvédje egy nevadai polgári perben 2018-ban.

Ronaldo éjszakai bárban táncolt az őt erőszakkal vádoló nővel, Kathryn Mayorgával Forrás: youtube.com

Azóta három év telt el, s most a Daily Mail arról ír, hogy Mayorga „fájdalomért és szenvedésért" összesen 36 millió (15 milliárd forint), „a portugál klasszis büntetéséért" pedig további 18 millió fontot (7,5 milliárd forint) követel polgári peres eljárásban – ehhez még jogi költségeket is felszámolna, így összesen 56 millió fontot (23 milliárd forint) szeretne kapni Cristiano Ronaldótól – vette észre az nso.hu.

Mivel a nő az állításait nem tudta bizonyítani, Cristiano Ronaldo ellen a rendőrség nem emelt vádat. A Juventus támadója tagadja a vádakat, ügyvédje szerint alaptalanul, igazságtalanságokkal vádolták meg ügyfelét és sértik a személyiségi jogait.