Hiába állt egész délután a benzinkúton Cristiano Ronaldo luxusautója

Vágólapra másolva!
Miközben Cristiano Ronaldo a Villarreal elleni Bajnokok Ligája-meccsre készült, a játékos sofőrje tankolni próbált, de nem járt sikerrel.

Cristiano Ronaldo luxusautója, a majdnem 100 millió forintot érő Bentley hiába állt majdnem hét órát egy manchesteri benzinkúton, nem érkezett meg a tartálykocsi, így nem járt sikerrel. A Bentley helyi idő szerint délután 2 körül parkolt be a kútra, és majdnem este 9 volt, amikor a sofőr végül dolgavégezetlenül távozott.

Hiába várt a portugál sofőrje Forrás: The Sun

Ronaldo eközben a csapattársaival már az esti meccsre készült, amit végül 2-1-re meg is nyertek a Villarreal ellen a portugál góljával.

Ronaldo a hét elején szintén az új Bentley-vel ment edzésre, de akkor sem kell aggódni érte, ha nem sikerül megtankolni a kocsit, mert Ronaldónak híresen komoly, majdnem 20 millió fontot érő autóparkja van, ami különböző luxusautókból áll.

Angliában az üzemanyagot szállító kamionsofőrök hiánya okoz problémát, valamint az, hogy hétvégén pánikvásárlásba kezdtek a helyiek, így a nagyvárosok kútjai szinte mindenhol kiürültek.