A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lebukott a csodásan gömbölyű feneket lájkoló angol focista

Ezt a képet lájkolta Phil Foden. Nem kellett volna
Vágólapra másolva!
Az angol válogatott labdarúgó, Phil Foden még idén tavasszal lájkolt egy Instagram fotót, amelyen egy formás fenekű légikisérő, Holly Burns mutatta meg domborulatait. Nem kellett volna így tennie.

A botrány hetekkel később, a görögországi Corfu szigetén robbant ki, ahol Foden - minő meglepetés - nem a légikisasszonnyal, hanem barátnőjével, Rebecca Cooke-al nyaralt. Amíg Foden a tengerben áztatta magát,

Rebecca Cooke megnézte a sztár telefonját, megtalálta ezt a fotót és mellette kedvese lájkját is.

Ezt a képet lájkolta Phil Foden. Nem kellett volna Forrás: Instagram

A botrány egy elegáns korfui klubban robbant ki. Rebecca nekitámadt Fodennek, hangos veszekedés kezdődött, majd a dühös nő otthagyta kedvesét.

Ráadásul Rebecca Foden két gyermekének az anyja. Az anyuka annyira dühös lett, hogy egy ideig azt sem engedte, hogy Foden a gyerekeit láthassa.

Később kiderült, hogy nem csak egy ártatlan lájkról szólt ez a történet. Korábban több üzenetet is váltott egymással a csinos légikisérő és a focista. Foden most csak annyit mondott, nem érti, mi a probléma, hiszen mindez csak egy kis ártatlan flörtölés volt, semmi több. Fodennek amúgy nem ez az első olyan esete, amikor nők miatt bajba keverte magát. 2020-ban Izlandról zavarták haza, miután csapattársával, Mason Greenwoddal együtt két prostituáltat rendelt a hotelszobájába.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!