A világ legszexibb golfozónőjének egy egzotikus szépség lett a legújabb riválisa - képek

Vágólapra másolva!
Paige Spiranacot, a korábbi profi golfversenyzőt már megválasztották világ legszexibb nőjének a Maxim magazinban. A 31 éves szépség rendszeresen elkápráztatja a rajongóit az erotikus fotóival, és már piacra dobta a 2024-es falinaptárát is. Paige Spiranac azonban most komoly riválisra akadt, de nemcsak a golfpályán, hanem a népszerűségi versenyben, ugyanis feltűnt a színen egy egzotikus szépség, aki a lélegzetelállító képeivel komoly konkurenciát jelenthet a világ legszexibb golfozónőjének.

Az amerikai Waiyi Channek 135 ezer követője van a közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen az egzotikus szépség rendszeresen tesz közzé golfvideókat vagy erotikus képeket a mindennapjairól. 

A kubai és kínai származású Waiyi Chan Miamiban él és a golfozás mellett modellként dolgozik. Az online-térben pedig komoly fenyegetést jelent Paige Spiranac számára, aki sokan a világ legszexibb golfozónőjének tartanak. 

Waiyi Chan korábban a színészkedéssel is próbálkozott, 2013-ban statisztaként szerepelt a Vasember 3 című Marvel-filmben.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről