Vágólapra másolva!
A brazil válogatott focistát, Gabriel Barbosát azzal vádolják, hogy két napig tartó bulit szervezett 80 nővel. Az Inter korábbi játákosát, aki most hazájában, a Flamengóban játszik, már ki is hallgatták az ügyben.

Gabriel Barbosa nem él át mostánság könnyű időszakot. Nemrég két évre eltiltották doppingolás miatt – a döntést később hatályon kívül helyezte a Sportdöntőbíróság –, a Flamengo sztárja így is nagy bizonytalanságban térhetett vissza a csapathoz. 

Gabriel Barbosa
Gabriel Barbosa körül sorozatosak a botrányok 
Fotó:  MAURO PIMENTEL / AFP

Amit az esetről tudni érdemes, hogy még 2023 áprilisában a Flamengo edzésén jelentek meg az ellenőrök és a jelentések szerint a csatár szinte levegőnek nézte a szakembereket, végül pedig csak hosszú órákkal a csapattársak ellenőrzése után volt hajlandó mintát adni.

A Gabigol becenévre hallgató támadó - akiért  Inter korábban 30 millió eurót fizetett érte, de csak egy gólt szerzett a csapat színeiben - a közelmúltban újabb botrányt okozott, miután leleplezték a Corinthians mezében, amely a Flamengo történelmi riválisa. Bár az eset a saját otthonában történt, óriási balhé lett belőle, nyilvánosan bocsánatot is kellett kérnie.  A Flamengo vezetése bejelentette, hogy pénzbírságot szab ki a játékosra, és elveszi tőle az emblematikus 10-es számot.

Szexbotrányba keveredett Gabriel Barbosa

A viharos napok itt még nem értek véget, a neves brazil újságíró, Leo Dias rávilágított a botrány egy újabb epizódjára - írja a Clarin Sport

Az újságíró információi szerint a csatár olyan partit szervezett, amelyen közel 80 nő vett részt. Az esemény csaknem két napig tartott, és egy sor balhé jellemezte, amelyek még nagyobb vitákat váltottak ki Barbosa körül.

A Leo Dias által összeállított jelentések szerint a bulin jelenlévő nőket "VIP-személyként" tartották számon, bár az eseményen való részvételük pontos okát nem részletezték. A Vasco da Gama elleni 6-1-es vereség után hétfőn kezdődött és kedd hajnalig tartó bulin az újságíró által összegyűjtött tanúvallomások szerint csak úgy dőlt az alkohol.

A privát buli azonban vizsgálni kezdték, miután kiszivárogtak az esemény során történt incidensek részletei. 

Az egyik tanúvallomásból kiderült, hogy még a játékos nővére is vitába keveredett, és kirúgott egy nőt, aki szexuális kapcsolatot létesített az egyik jelenlévő vendéggel.

A leleplezések nem segítenek a még mindig csak 27 éves Gabigol imázsán, és azonnal elkezdődtek a jövőjével kapcsolatos találgatásokat is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről