Vágólapra másolva!
Nagyon nyomós oka kellett, hogy legyen, hogy úgy döntsön Sergio Reguilón, kiadja akkor barátnője, Marta Díaz útját. A 26 éves szépség tavaly év végén nagyon nehezen viselte a szakítást, azóta viszont köszöni jól van, és sokkal jobban alakul a karrierje, mint az egyre kisebb csapatokban focizgató egykori válogatott játékosé.

"Őt is unja valaki" - halljuk rendszeresen olyan férfiaktól, akik irigykedve bámulnak gyönyörű nőket. Nos, ha valaki, akkor a modellként, influenszerként és médiaszemélyiségként is meglehetősen sikeres - ha ennek a mértékegysége az Insta-követők száma, akkor a 3,3 millió elég jó értéknek számít - Marta Díaz biztosan abba a kategeriába tartozik, akiről a legtöbb férfi csak álmodik. Azonban a 26 éves szépség élete sem csak játék és mese: tavaly év végén ugyanis szakított vele akkori barátja, az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur focistája, Sergio Reguilón.

Pedig igazi álompárnak tűntek ők ketten, akik 2019 óta voltak együtt, és az angol bulvársajtó teljesen oda volt tőlük, különösen a mediterrán szépségével hódító Martáért.

Marta Díaz
Marta Díaz
Marta Díaz

A páros azonban 2023 végén szakított, amit Marta nagyon nehez viselt, egy spanyol tévéműsorban egy érzelmesebb pillanatban váratlanul zokogásban tört ki, aminek okát csak hónapokkal később fedte fel: persze, hogy a szakítás állt a háttérben.

Minden esetre azóta már túltette magát a történteken,

 töretlenül ível felfelé média- és celebkarrierje, sorra kapja felkéréseket tévésműsorokba és magazinokba, de kétmillió feliratkozóval büszkélkedő saját Youtube-csatornáján is ontja a tartalmakat.

 Mindeközben a 2020-21 között hat válogatott meccsen is pályára lépő Reguilón az elmúlt években egyre távolabb került a spanyol nemzeti csapattól, és általában a csúcsfutballtól is. A Spurs, amelyben tokkal-vonóval 67 meccset játszott 2020 óta, előbb még az Atlético Madridohoz tudta kölcsönadni, aztán már csak olyan csapatokhoz sikerült elpasszolni, mint a Manchester United, vagy legutóbb Brentford.

És már Marta sem várja otthon, hogy megvigasztalja.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről