A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A szaúdi focibajnokságban szereplő al-Hilal brazil válogatott futballistája, Neymar nem veszi jó néven, ha viccelődnek vele. A Barcelona és a PSG korábbi sztárja egy komolytalan tréfáért úgy vágott vissza a csapattársának, hogy kiszúrta az autója kerekeit.

Neymar bosszúja nem maradt el

Az al-Hilal brazil játékosa, Renan Lodi azzal viccelte meg Neymart, hogy alaposan összecsomózta a Barcelona és a PSG korábbi sztárjának a cipőfűzőjét. 

A 32 éves támadó reakciója nem maradt el, ám ennél lényegesen erőteljesebbre sikeredett, Neymar kiszúrta a csapattárs autójának kerekeit, majd az abroncsokat is leszedte a kocsiról.

Hosszú lesz a következő szezon, alig várom, hogy lássam a Rolls Royce-odat

- jegyezte meg kommentben Neymar tréfája után Lodi.

Mindkét brazil játékos a szaúdi ligában idén aranyérmes al-Hilal labdarúgója, Neymar azonban mindössze három bajnokin lépett pályára a szezonban, mivel tavaly októberben az Uruguay elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésen keresztszalag- és meniszkuszszakadást szenvedett. A több mint fél éve tartó kényszerpihenő miatt a brazil válogatott gólrekorderének hirtelen rengeteg szabadideje lett, ami miatt többek között ott tudott lenni kislánya féléves szülinapi partiján is, bár ő inkább online pókerezéssel töltötte az idejét. 

fbl Horizontal WORLD CUP FIFA
Neymar sérülés miatt alig játszott a szezonban
Fotó: AFP/Eitan Abramovich 

Neymar áprilisban a golfozásban is kipróbálta magát, egyelőre nem túl sok sikerrel, mert az egyik ütés előtt hatalmasat lendített az ütőjén, de a labda helyett a földbe ütött, és kihasított egy jókora gyepdarabot a pályából. Neymar sérüléséről azóta nem érkezett újabb hír, egyelőre nem tudni, pontosan mikor térhet vissza a pályára a 128-szoros brazil válogatott sztár.

Kapcsolódó cikkek

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!