Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Svájc elleni Európa-bajnoki negyeddöntőre készülő angol fociválogatott sztárjának, Jude Bellinghamnek a lenyűgöző barátnője, Laura Celia Valk ismét szexi fotókkal kápráztatta el a rajongóit. A gyönyörű modell kis híján kibújik a dögös ruhából, miközben úgy eszi a spagettit, mint senki más ezen a világon.

Jude Bellingham párja, Laura Celia Valk felkavarta a rajongókat, miközben spagettievés közben pózolt. A szuperszexi modell az olasz ételek nagy szerelmese, így nem nem is olyan meglepő az ételválasztás a fotókhoz.

Jude Bellingham őrjítően dögös barátnője, Laura Celia Valk
Fotó: instagram.com/lauraceliav/

Mindenkit sokkolt Laura Celia Valk

"A második adag ugyanabból a finom tésztaból, egy kicsit más, de ugyanolyan szép nyári ruhával tálalva" - írta a fotók mellé Laura Celia Valk.

A 25 éves nő a képeken fehér vászonruhában a fal mellett állva látható, miközben egy tányér olasz spagettit eszik. 

A bejegyzésre reagálva egy felhasználó azt mondta: "Ízletes tészta." Egy másik azt mondta: "A legszebb nő a világon." A harmadik hozzátette: "Olyan szép."

Közben a párja, Jude Bellignham keményen készül a Svájc elleni Európa-bajnoki negyeddöntőre, amelyet szombaton 18 órától jászanak majd Düsseldorfban. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről