A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő West Ham United angol válogatott sztárja, Jarrod Bowen eljegyezte a barátnőjét, a Love Island című valóságshow sztárját, Dani Dyert. A sztárpár a nagy pillanatot a rajongókkal is megosztotta.

A The Sun szúrta ki, hogy az angol válogatottal a németországi Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző támadó a közösségi oldalán tette közzé, hogy eljegyzete a barátnőjét. 

Euro 2024: England - Slovenia
Jarrod Bowen eljegyezte Dani Dyert
Fotó: ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Jarrod Bowen eljegyezte Dani Dyert 

A focista és a Love Island sztárja megmutatták a gyűrűt is a rajongóknak.

A sztárpár az Eb-n után Portugáliában piheni ki a fáradalmakat, a focista egy jachton kérte meg Dani Dyer kezét.

 A pár három év randevúzást követően jelentette be az eljegyzést.

A sztárfocista menyasszonya tavaly májusban szülte meg ikerlányaikat, Summert és Start, így már éppen ideje volt az eljegyzésnek is. A nőnek egy korábbi kapcsolatából már született egy gyereke, Santiago, aki most három éves.

A lap úgy tudja, hogy Bowen engedélyt kért Dani apjától, többek között a focihuligános filmből, a The Football Factoryból is ismert Danny Dyertől.

A párhoz közel álló forrás azt mondta: „Mindenki várta már az eljegyzést. Ők egy igazi család. Most költöztek együtt egy új házba, mindkét család felől nagy szeretet övezi őket. Dani álma, hogy férjhez menjen. Jarrod Santi apja is lett, és nagyon boldogok együtt."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!