Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Végét ért Mason Mount és a szépséges TikTok sztár, Freya Tidy kapcsolata. A Manchester United angol válogatott középpályása áprilisban jött össze a szőke modellel, de a románcuk nem tartott sokáig.

A 25 éves angol válogatott középpályás áprilisban jött össze Freya Tidyval, aki korábban egy McDonald's-ban dolgozott mielőtt modellnek állt volna. 

Mason Mount a 2021-es olaszok elleni Eb-döntőben
Fotó: AFP/Laurence Griffiths

Az essexi származású szépség tinédzserként egy McDonald'sban dolgozott, majd beiratkozott a táncfőiskolára, ezt követően pedig rengeteg követőt szerzett a TikTok-on, miután megosztott egy csomó táncos és sminkelős videót.

Freya Tidy óriási népszerűségnek örvend a szigetországban, 308 ezer Instagram követővel és 773 ezer TikTok rajongóval büszkélkedhet.

A szőke szépségnek a jövőben bőven lesz ideje építeni a brandjét, ugyanis angol sajtóértesülések szerint szakított a Manchester United focistájával. Mason Mount nagy valószínűséggel elfelejtené az idei évet. A 25 éves játékos tavaly nyáron 64 millió euróért igazolt a Chelsea-től a Manchester Unitedba, de az egész szezonban sérülések hátráltatták, így összesen csak 756 percet tudott játszani.

A sokoldalú középpályás pocsék szezont futott, így kimaradt az Európa-bajnokságon szereplő angol válogatott keretéből is, pedig a 2021-es Eb-n alapember volt Garteh Southgate ezüstérmes csapatában, majd a 2022-es katari világbajnokságon is pályára lépett négy találkozón. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről