Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik kedden visszatért Liverpoolba, múlt hétvégén azonban még Magyarországon lazított. A magyar válogatott csapatkapitánya a Siófokon magyar lemezlovas, DJ Stephianie buliján találta magát, és annyira emelkedett hangulatba került, hogy csatlakozott hozzá, hogy együtt fokozza a hangulatot a dögös szőkeséggel.

Szoboszlai Dominiknak nem sikerült túl jól a németországi Európa-bajnokság, ugyanis a magyar válogatott nem tudta kivívni a továbbjutást a csoportjából, ráadásul a Liverpool sztárja nagy valószínűséggel sérülten játszotta végig a kontinenstornát. A magyar válogatott csapatkapitánya ez Eb után a feltöltődésre helyezte a hangsúlyt. Az első dolga az volt, hogy szerelmével, Buzsik Borkával elutazott egy álomnyaralásra, ezt követően pedig Magyarországon töltődött fel a 23 éves középpályás. 

Buzsik Borka, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka 
Fotó: Instagram/szoboszlaidominik

Szoboszlai az olaszországi nyaralása után gyakran feltűnt az éjszakában, de a futballtól sem tudott elszakadni, ugyanis Fiola Attila társaságában megtekintette a Paks Európa-liga-selejtezős mérkőzését is. 

A Liverpool sztárja legutóbb egy Neoton koncerten jelent meg Buzsik Borkával, a múlt hétvégén pedig válogatottbeli csapattársával, Schäfer Andrással bulizott egyet. Azonban ez még nem minden, Szoboszlai a jelek szerint legalább annyira jól bírja a bulizást, mint a pályán a Premier League-ben való robotolást.

Történt ugyanis, hogy a múlt hétvégén a tehetséges és dögös magyar lemezlovas, DJ Stephianie buliján találta magát Siófokon, és annyira emelkedett hangulatba került, hogy csatlakozott hozzá, hogy együtt fokozza a hangulatot a szőkeséggel.

@djstephanie_official Köszönöm Nektek tegnap estét, minden percét imádtam!!!😍🔥 Jövő héten ugyanilyen energiával indulok Németországba, a Parookaville-re, ahova egyedüli magyar és egyedüli női DJ-ként jutottam be a nemzetközi DJ verseny döntőjébe! Szorítsatok! 🤞🏻insta: djstephanie_official #foryou #nekedbe #fyp #foryoupage #djstephanie #nekedbelegyen ♬ eredeti hang - DJ Stephanie

A Bors elérte telefonon DJ Stephanie-t, aki elmondta, életében először találkozott személyesen Szoboszlaival, a Liverpool ásza pedig egyáltalán nem okozott neki csalódást.

„Eddig csak képeken láttam Dominikot, valamint a róla megjelent cikkekből ismertem, de azt kell mondjam, 

nagyon jó fej, laza és felszabadult volt a csapattársával, Schäfer Andrással együtt. Szombat este, július 13-án léptem fel a Plázson, több mint tízezer ember előtt, akkor már ott voltak Dominikék. A párom látta is őket a helyszínen, megkérdezte tőlem, mit szólnék, ha feljönnének a fiúk a színpadra. 

Igent mondtam, természetesen! Ráadásul épp a Freed from desire című remix jött, amikor Dominikék feljöttek mellém, egy korábbi videóban pedig már láttam, hogy egyszer buliztak erre a fiúk az öltözőben. Mit ne mondjak, szuper hangulatot teremtettek – mesélte el a Borsnak az éjszaka részleteit DJ Stephanie.

A dögös lemezlovasra hamarosan nem mindennapi megmérettetés vár, méghozzá Németországban. A legjobb négy közé jutott ugyanis egy rangos, nemzetközi viadalon, a héten repül ki Németországba a Spininrecord x Cupra x Parookavikle versenyre, ami egészen elképesztő teljesítmény.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről