Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A horvát válogatott kiesésével a szuperszexi modell, Ivana Knöll is búcsút intett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságnak, ám az egykori szépségkirálynő azóta sem hagyta cserben a rajongóit, akiket forró hangulatú bikinis képekkel örvendeztetett meg a közösségi oldalán.

A katari világbajnokságon óriási népszerűségre szert tevő Ivana Knöll az idei Európa-bajnokságon is megmutatta, hogy a piros-fehér kockás minta még mindig jól áll rajta. A dögös szurkolónő ugyan a horvátok összes meccsét a lelátón nézte meg, de a vb-vel ellentétben nem igazán hozott szerencsét Luka Modricéknak, akik nyeretlenül már a csoportküzdelmek után búcsúzni kényszerültek a tornáról. Knöll az Eb-n nem csak a mejelenésével hívta fel magára a figyelmet, ugyanis többek között botrányt okozott azzal, hogy megalázott egy műsorvezetőt, panaszkodott a luxusszállására, míg az olaszok elleni meccs után a holland Danny Makkelie játékvezetőt szidta.

firo : 15.06.2024, Football Football: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Group Stage, M03, Match 03, Spain Spain - Croatia Croatia
Ivana Knöll Eb-szereplése csak a csoportmeccsekig tartott
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP 

A horvát modell és influenszer – akit pornózásra akarták rávenni – a foci-Eb-ről Horvátországba utazott, ahol most pár hetet a tengerparton pihen. A DJ-ként is tevékenykedő egykori szépségkirályő persze nem feledkezett meg a több mint 3 milliós rajongótáboráról, akiket tűzpiros bikinis képekkel lepett meg.

Ha esetleg nem tudna betelni a horvát szurkolónő elképesztő idomaival, akkor mutatunk még néhány képet a legjobb fotóiból:

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről