Következő mérkőzések
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokság miatt kevesebb szó esik a jelenleg is zajló Copa Américáról, pedig nem csak a pályán, de azon kívül is akad bőven érdekesség. A legnagyobb feltűnést az ecuadori Ivana Knöll keltette, aki szexi bikiniben érkezett meg az ecuadori válogatott meccsére, és mutatta meg az hihetetlen formáit.

Megvan a Copa América legszexibb szurkolónője, aki az internet legújabb sztárja. 

Ecuador, szurkoló
Az ecuadori szurkolónő a Copa América nagy sztárja lett
Fotó: x.com/thecasualultra

Gigantikus melleivel hódít az ecuadori szurkolónő

Az ecuadori hölgy szépsége és elképesztő alakja vetekszik a horvát sztárral, Ivana Knöllel, aki még a 2022-es katari focivébén lett ismert.

Íme, Ivana Knöll legszexibb fotói:

A lenyűgöző szurkolónő a Las Vegas-i Allegiant Stadion előtt keltett nagy feltűnést, 

amikor bikiniben jelent meg, ami alig takart valamit belőle. A videó az ecuadori csapat Jamaica elleni összecsapása előtt készült

- írja a The Sun.

A rajongók érthető módon imádják a videót, és sokan azt írták, hogy sokan a 2024-es Európa-bajnokság helyett inkább "ráhangolódnának" a Copa Américára.

Az egyik rajongó így vélekedett: "Mostantól csak a Copa Américát követem." A következő ezt írta: "Ezek után a Copa America minimum egy szinten van az Európa-bajnoksággal." Egy harmadik kommentelő megjegyezte: "Innentől folyamatosan a Copa Americát nézem."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről