Vágólapra másolva!
Az argentin válogatottal 2022-ben világbajnoki címet ünneplő Lautaro Martínez gyönyörű felesége, Augustina Gandolfo alighanem megmentette közös gyerekük életét, amikor hihetetlen lélekjelenléttel megakadályozta, hogy rádőljön egy hatalmas tükör.

Kis híján tragédia történt az olasz Internazionale világbajnok argentin focistájának a lakásában. Lautaro Martínez felesége, a szépséges, Augustina Gandolfo azonban elképesztő lélekjelenléttel lépett közbe, így az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj.

Martínezék egyéves kisfia, Theo ugyanis beszabadult a gardrób szobába, ahol mi más, mint egy hatalmas, a falhoz támasztott tükör keltette fel a kíváncsiságát. A kicsi addig ütögette a tükröt, mígnem az megbillent és kezdett rádőlni Theóra. Ekkor azonban egy gepárd sebességével érkezett Augustina, és az utolsó pillanatban elkapta a tükröt, ami alatt már a földön feküdt a kicsi. A biztonsági kamera pedig mindent rögzített:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!