Vágólapra másolva!
Általában a korábbi két súlycsoportos ketrecharc világbajnok kapcsán vagy valamilyen botrány vagy új üzleti lehetőség kapcsán írunk, de ez most az üdítő kivétel, mert egy esküvőn tette tiszteletét az ír sztár.

A UFC aranytojást tojó tyúkjának a nővére ment férjhez a hétvégén. Erin McGregor augusztus 17-én, szombaton kötötte össze az életét Terry Kavanagh ír énekes-dalszerzővel az írországi Tipperaryban található luxus Cashel Palace Hotelben, 135 vendéggel körülvéve. A 43 éves Erin a PEOPLE-nek elmondta, ő és a 47 éves Terry azért döntöttek úgy, hogy Írországban tartják az esküvőjüket, mert „az otthon ott van, ahol a szívünk van”, és hozzátette azt is: 

Mindenki azt kérdezi, miért nem külföldön házasodtunk össze, és az igazság az, hogy fontosabb volt, hogy a fiunk, Harry is részese legyen a napunknak”.

A 8 éves Harry autista, ezért Erin elmondása szerint az esküvőt gondosan az ő igényei és jóléte alapján tervezték meg. „Az esküvőnkön abszolút elengedhetetlen volt annak biztosítása, hogy Harry a lehető legkényelmesebben érezze magát, és élvezze az esküvői ünnepségeket. Ennek érdekében számos átgondolt intézkedést hoztunk, hogy maximalizáljuk a kényelmét és örömét” - magyarázza Erin.

Ahogy a képeken látható, Conor az egész családját magával vitte az ünnepségre, ahol a fotók alapján minden bizonnyal jól érezte magát mindenki Erin és Terry nagy napján.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!