Vágólapra másolva!
A UFC-ben korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Conor McGregor - aki a hírek szerint hamarosan visszatérhet - több mint három éve nem volt az oktagonban, de a küzdősport továbbra is az élete része. A 36 éves sportoló legutóbb egy bokszgépet püfölt, igaz, az nem derült ki, milyen eredménnyel.

Conor McGregor egy bokszgépen mutatta meg a képességeit rajongók millióinak szerte a világon - szúrta ki a The Sun

Conor McGregor
Conor McGregor a bokszgépet püfölte
Fotó: Instagram

Conor McGregor nem mutatta meg az eredményt

Viszont a végeredményt nem mutatta meg a sztársportoló, ami miatt a közösségi oldalkon háborogtak a rajongók. 

"Még a pontszámot sem mutatta meg."; "Nem fogja megmutatni a pontszámot??"; "Milyen pontszámot kapott?" - özönlöttek azonnal a kommentek.

Az UFC legendája közben a hírek szerint arra készül, visszatér az oktagonba, három évvel azt követően, hogy a UFC 264-en Dustin Poirier ellen horrorsérülést szenvedett.

A 36 éves ketrecharcosnak még két mérkőzése van a UFC-ben a szerződése szerint és ő maga ugyan már idén télen szeretne az oktagonba lépni, Dana White legutóbb ez ügyben úgy nyilatkozott, hogy erre legkorábban 2025-ben kerülhet sor.

McGregor ezzel kapcsolatban azt mondta, nyitott lenne a BKFC-ben is megméretni magát, ha felhagy a ketrecharccal, ugyanakkor nagy kérdés, ezt mennyire gondolta komolyan, és mennyire volt ez inkább marketing szöveg, mivel már neki is elemi érdeke fűződik ahhoz, hogy jól menjen a BKFC szekere. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!