Vágólapra másolva!
A világ legszebb golfozónőjének tartott Paige Spiranac nyolc éve felhagyott a profi golfozással, de egy digitális influenszereknek szervezett verseny keretén belül visszatér és ismét ütőt ragad. A szőke szépség az edzések mellett persze nem feledkezett meg milliós rajongótáboráról sem, akiket legutóbb egy látványos videóval lepett meg.

Paige Spiranac 2015-ben lett profi golfozó, ám világraszóló sikereket nem ért el, így felhagyott a versenyzéssel. Manapság influenszerként tevékenykedő szépsége golfoktató videóit több százezren követik a YouTube-on, az Instagramon pedig több mint 4 milliós rajongótábort gyűjtött az elmúlt évek során. A The Sun cikkéből kiderült, hogy az amerikai sportolónő a visszavonulása óta először fog verseny céljából ütőt ragadni.

paige spiranac
Paige Spiranac nem rejtegeti a nőies domborulatait
Fotó: X/Paige Spiranac

"Izgatott vagyok, hogy nyolc év után újra versenyszerűen játszhatok, hálás vagyok ezért a csodálatos lehetőségért, de a legfontosabb a szórakozás" – írta Spiranac a közösségi oldalán.

A meglehetően szexi tartalmairól elhíresült 31 éves sportolónő nem rég egy videót is megosztott a rajongóival, amelyben lassított felvételben próbálta megmutatni, hogyan kell elütni helyesen egy golflabdát, miközben a mellei valósággal külön életre keltek és szabályosan rengeni kezdtek a szűk ruhában.

Spiranac elismerte, hogy nagy mellekkel kifejezetten nehéz ezt a sportágat űzni, mert hátráltatja a sikeres ütés kivitelezésében.

Teljesen megértem, hogy a nagyobb mellű nők, akik megpróbálnak golfozni, miért érzik magukat kényelmetlenül és korlátozva játék közben”

 – mondta.

A követőit mindenesetre lenyűgözte a videóval, közel 100 ezren kedvelték a bejegyzését. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!