Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo valahol már hozzászokhatott, hogy meccsen, edzésen, civilben mindenhol megtalálják a rajongók. Azt nem tudni, hogy a nyaralásuk alatt a szuperjacht mellett lassító meztelen pár a portugál sztár rajongója-e, de az tény, hogy sikerült felhívniuk magukra a figyelmet.

Ronaldót üldözik a szaúdi ligában, üldözik a válogatott meccseken, még a foci-Eb-n sincs biztonságban, az utcára már régen nem mehet ki egyedül, de most új szintre lépett a portugál világsztár zaklatása.

Az Al-Nasszr focistájának nyári szabadságáról került elő egy kompromittáló felvétel. Mármint nem a válogatottsági és válogatott gólvilágrekorder "rosszalkodott". A dél-franciaországi nyaralásukon békésen hajóztak szép nagy szuperjachtjukon Georgina Rodriguezzel, amikor kisebb hajó lavírozott a közelükbe, fedélzetén egy anyaszült meztelenül sütkérező párossal, talált rá a szuper témára a Bors.

Hogy észrevették-e mi folyik a szomszédban, azt nem tudjuk, bár a fejét elfordító Georgina alighanem szemtanúja volt a pár szemérmetlenségének, Ronaldo viszont stabilan háttal ülve igyekezett kizárni a kényelmetlen jelenetet.

A portugál sztár azóta persze már munkába állt, most éppen a válogatottal készül, hogy a horvátok ellen rúgott 900. gólját továbbiakkal toldja meg vasárnap (ma) este Lisszabonban.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!