Vágólapra másolva!
A szaúdi élvonalban szereplő al-Hilal sztárja, Neymar már egy jó ideje nem a futball miatt kerül a címlapokra. Most a brazil válogatott focista újabb titka lepleződött le, egy mexikói híresség fecsegte ki a történteket.

Neymar tavaly nyáron igazolt Szaúd-Arábia, ahol azonban az azóta eltelt több mint egy évben mindössze ötször lépett pályára a sérülése miatt, legutóbb 2023 októberében, így a foci helyett más okból kerül a címlapokra.

Match between Brazil and Costa Rica for the Copa America
Neymar még mindig nem a foci miatt kerül a címlapokra
Fotó: William Volcov / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP

Lefeküdt Neymarral a Netflix sztárja

Igaz, ettől most lehet eltekintett volna, ugyanis egy újabb hölgy jelentkezett az intim részletekkel a brazil focistával kapcsolatban. 

Danna Paola mexikói énekes- és színésznő, a Netflix sztárja állítja, annak idején összemelegedett a csatárral 

- szúrta ki a Bors.

Mindez 2017 és 2023 között történt, amikor a labdarúgó a Paris Saint-Germaint erősítette. Danna Paola egy televíziós interjúban beszélt kalandjairól, amikor a riporter rákérdezett, volt-e viszonya híres focistával. Az énekesnő ekkor elpirult, majd belekezdett a történetbe.

"Neymar. Igen, vele többször együtt voltam. Istenem, tényleg, még sosem meséltem erről"

 - idézte a Bild a színésznőt, aki nem jött zavarba. Elmesélte, hogy 2019-ben melegedtek össze, s azóta is jóban vannak egymással.

"Nagyon jóban vagyunk a mai napig. Sosem volt köztünk szerelem, jól éreztük magunkat. Sok barátom van, boldog szingli vagyok" - árulta el a hölgy, akit 33 millióan követnek az Instagramon, s a Netflixen látható Elite című sorozatban is szerepet kapott.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!