Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Neymar nincs jó véleménnyel korábbi csapattársáról, Kylian Mbappéról, akivel kapcsolatban üznetet küldött a Real Madrid brazil sztárjainak és alaposan kibeszélte a francia támadót.

Mbappé idén nyáron igazolt a Paris Saint-Germaintől a Real Madridba, azóta pedig hat meccsen négy gólt szerzett. A világbajnok futballistát gyakorlatig királyként kezelték Párizsban, ahol hét szezon alatt hat bajnoki címet nyert és összesen 256 gólt szerzett, amivel a Ligue 1 minden idők legeredményes játékosa lett. Mbappé és Neymar hat éven át játszott együtt a PSG-ben, 136 tétmeccsen pedig összesen 54 gólban közreműködtek, ám a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, többször is összevesztek. A brazil végül tavaly távozott a PSG-től, miután a szaúdi al-Hilalhoz igazolt.

Ahead of UEFA Champions League: Real Madrid vs Stuttgart
A Real Madrid sztárjait figyelmeztették Mbappéra
Fotó: Anadolu via AFP

Neymar azóta két Mbappét kritizáló bejegyzést is kedvelt a közösségi médiában, most pedig a francia újságíró, Cyril Hanouna állítása szerint a brazil gólrekorder előre figyelmeztette a Real Madridban játszó honfitársait - Éder Militaót, Vinícius Júniort, Rodrygót és Endricket – hogy nem lesz könnyű Mbappéval.

"A Real braziljai jó barátságot ápolnak Neymarral. A PSG-ben Neymar és Mbappé viszonya fokozatosan megromlott, és a végén már szinte háborúztak egymással a felek. Neymar azt üzente Viníciusnak és a többi brazilnak, hogy Mbappéval katasztrófa együtt játszani, maga a pokol" – mondta Cyril Hanouna a francia Europe 1 rádiónak.

A Real legközelebb kedden lép pályára, amikor a BL-ben a német bajnokság tavalyi ezüstérmesét, a Stuttgartot fogadja.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!