Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia egyik legszexisebb sportolónője, a kanadai Alysha Newman bronzérmet nyert az ötkarikás játékok női rúdugrásának döntőjében. A 30 éves sportolónő három éve kóstolt bele az online pornózásba, amely egy csapásra megváltoztatta az életét.

Alysha Newman Párizsban egyértelműen az éremszerzést tűzte ki célul, azután, hogy 2018-ban aranyérmes lett a Nemzetközösségi Játékokon. A kanadai szépség álma pedig valóra vált, ugyanis az amerikai Katie Moon és az ausztrál Nina Kennedy mellett ő is átjutott a 4,85 méteren. Miután a kanadai bombázó átugrotta a 485 centiméteres magasságot, annyira boldog volt, hogy örömében fenékrázással ünnepelt a Stade de France közönsége előtt.

Alysha Newman
Alysha Newman pályafutása legnagyobb sikerét érte el, miután bronzérmet nyert a párizsi olimpián
Fotó: AFP (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP)

A 30 éves sportolónő nem csak a sajátos ünneplésben tekinthető egyedinek, ugyanis a felnőtt tartalmakat kínáló OnlyFans oldalon előfizetés fejében bárki hozzájuthat az erotikus fotóihoz és videóihoz. "2021-ben a Covid miatt kezdtem bele az OnlyFans-be. Tudtam, hogy senki nem tud jönni az olimpiára nézőként, és több akartam lenni, mint egy atléta, aki azt mondja, hogy gyere, és kövesd velem az eseményeket az Instagramon" - árulta el Newman, miként kezdett bele az online pornózásba.

Hiszek az OnlyFans-ben, mert megváltoztatta az életemet és azt, ahogy feldolgozom a dolgokat. Mentálisan erősebbé tett,

és megtanított arra, hogyan éljem az életem anélkül, hogy mások véleményével törődnék" - idézte a Bors a párizsi olimpián női rúdugrásban bronzérmes olimpikon szavait.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!