Vágólapra másolva!
A Real Madrid Bajnokok Ligája-győztes sztárjának, Jude Bellinghamnek a barátnője egy gyönyörű holland modell, Laura Celia Valk. Az angol válogatott középpályás augusztus végén megsérült, de szuperszexi kedvese társaságában minden bizonnyal könnyebben átvészeli azt az időszakot, amíg nem léphet pályára.

A Real Madrid angol válogatott szupersztárja, Jude Bellingham április óta alkot egy párt a gyönyörű holland modellel, Laura Celia Valkkal, akit teljesen lenyűgözött a Bajnokok Ligája-győztes középpályás, amikor a játékos madridi otthonában randevúztak. A 25 éves szépség és a nála majdnem öt évvel fiatalabb Bellingham még nem igazán mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, de az angol sajtó tudni véli, hogy a szőke bombázó az új barátnője a Real klasszisának.

A 21 éves angol középpályás dögös barátnője modellként és vállalkozóként tevékenykedik, 

és a közösségi médiában is nagyon népszerű, az Instagramon gyakran oszt meg magáról szexi képeket a rajongói legnagyobb örömére.

Bellingham miatt a Real Madridnál és az angol válogatottnál is nagy volt az aggodalom, mert a világklasszis futballista augusztusban vállsérülést szenvedett, így várhatóan leghamarabb majd csak szeptember végén vagy október elején léphet pályára. Dögös barátnője társaságában valószínűleg könnyebben átvészeli ezt az időszakot a 21 éves sztár, akit az Aranylabdára is jelöltek idén.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!