Vágólapra másolva!
A Bayern München és a Borussia Dortmund korábbi sztárjának, Mats Hummelsnek az új barátnője egy csodaszép modell, Nicola Cavanis. A világbajnok focistánál 10 évvel fiatalabb bombázó imádja a teniszt, a jégkrémet és a sört, a tetoválásokat viszont messziről el kell kerülnie.

Mats Hummels kulcsszerepet játszott abban, hogy a Borussia Dortmund tavasszal bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a Real Madrid végül 2-0-ra legyőzte a német csapatot. A 35 éves védő azonban hiába nyújtott remek teljesítményt, végül távozott a klubtól és egyelőre nincs csapata, bár a spanyol Mallorca és az angol Brighton érdeklődik iránta.

A világbajnok Mats Hummelsnek új csapata még nincs, de új barátnője már van
Fotó: AFP (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Hummelsnek új barátnője viszont van, a 2014-ben világbajnokságot nyerő hátvéd egy ideje a nála 10 évvel fiatalabb Nicola Cavanisszal alkot egy párt. A 25 éves német bombázó Münchenben modellkedik, a közösségi médiában pedig népes rajongótáborral rendelkezik, az Instagramon közel 2 millióan követik. 

Cavanis hatalmas teniszrajongó, idén Wimbledonban is járt, a kedvenc étele pedig a fekete puding, valamint a májas hurka burgonyapürével.

A dögös modell a sört és a fagylaltot is szereti, ám saját elmondása szerint a szervezete már nem annyira. 

Szeretek sört inni, bajor faluból származom, ahol mindig is voltak sörfesztiválok. 

De sajnos gluténérzékeny vagyok. Ráadásul neurodermatitiszben szenvedek, ha sört iszom vagy fagylaltot eszem, kiütések jelentkeznek a testemen" - árulta el Cavanis, akinek fokozottan figyelnie kell az étrendjére.

Hummels barátnőjének a modellügynöksége is szigorú feltételeket szabott, ugyanis nem változtathatja meg bármikor a frizuráját, tetoválásokat pedig egyáltalán nem varrathat magára, nehogy kárt tegyen a tökéletes testében.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!