A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Hétfőn este a Magyar Állami Operaházban rendezték meg a 2023-as Év Sportolója Gálát, melyen Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya vehette át az év férfi sportolójának járó díjat. A focista a vörös szőnyegre egyedül érkezett, de a gálára szerettei is elkísérték. A Metropol írta meg, hogy feltűnt mellette egy szőke szépség is, aki szelfit készített a focistával, ezt látva sokan kérdően néztek, ki lehet a hölgy Szoboszlai Dominik mellett?

Szoboszlai Dominik egyedül érkezett a vörös szőnyegre az Év Sportolója díjátadón, de a gálára az édesanyja és édesapja, valamint menedzsere, Esterházy Mátyás is elkísérte. Később aztán feltűnt mellette egy szőke szépség is, aki szelfit készített vele, ezt követően pedig sokan feltették a kérdést: ki lehet a hölgy Szoboszlai Dominik mellett?

Szoboszlai Dominik és Tóthné Csapó Krisztina az Év Sportolója gálán Forrás: msusz/Szatlo Gabor

A Metropol azt írja, maga is sportoló, Tóthné Csapó Krisztina korábban versenyszerűen úszott, 14 magyar bajnoki címet szerzett. Közel volt ahhoz, hogy ott legyen a 2000-es olimpián, azonban egy sérülés derékba törte a karrierjét. Ezt követően 17 évig nem sportolt, férjhez ment, két gyermeke született. Később a lánya miatt ment le a konditerembe. Mivel nem akart tétlenül várakozni, ő is edzeni kezdett. Olyannyira belejött, hogy 37 évesen az INBA natural világbajnokság bikini-fitnesz kategóriájában aranyérmet nyert. Emellett a TV2 Mokka című műsorában van egy egészséges életmóddal foglalkozó rovata. Természetesen semmi köze Szoboszlai Dominikhoz, pusztán egy közös képről van szó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!