Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez négy napot töltött kórházban. Ez onnan derült ki, hogy az Instagram oldalán mondott köszönetet az őt ellátó kórháznak.

Négy napot töltött kórházban Georgina Rodriguez, akit tüdőgyulladással kezeltek, a kiengedése után pedig köszönetet mondott az ott dolgozóknak. A 30 éves Rodriguez egy Instagram story-ban mondott köszönetet.

"Diva E Donna" Prize Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
Négy napot töltött kórházban Georgina Rodriguez
Fotó: AFP/Daniele Cifalà/NurPhoto

„Végre újra otthon! Négy napot töltöttem a kórházban tüdőgyulladással, már jobban vagyok, de még mindig otthon lábadozom a családommal. Nagy köszönetet kell mondanom a személyzet minden tagjának, az orvosoknak, a nővéreknek és mindenkinek a kórházban. Olyan csodálatosan gondoskodtak rólam, ezért pedig nagyon hálás vagyok. Köszönöm mindannyiuknak" - írta.

A posztolt képből az is kiderül, hogy Rijádban, a szaúdi Német Kórházban kezelték Cristiano Ronaldo kedvesét. A pár 2016 óta van együtt, két közös gyerekük van, sokak szerint pedig már férj és feleség a sztárpár, de egyelőre ezt egyikük sem erősítette meg.

Rodriguez kórházban töltött ideje alatt Ronaldo az al-Nasszr csapatával 1-0-ra megnyert a Bajnokok Ligájában az iráni Esteghlal ellen. A 39 éves játékos ebben a szezonban 11 mérkőzésen kilenc gólt szerzett eddig és adott három gólpasszt is. Az októberi válogatott szünetben Lengyelország ellen is gólt szerzett az ötszörös aranylabdás focista.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!