Vágólapra másolva!
Nem volt minden ízében kellemes élmény Neymar számára, hogy díszvendégként részt vehetett egy Rijádban rendezett, hat sztárt felvonultató bemutató jellegű tenisztornán. Miközben labdákat ütögetett a nézőtérre és Rafael Nadalt ölelgette, a közönség hangos füttyszóval köszöntötte, és többen is Cristiano Ronaldo nevét skandálták a brazil csillagnak.

A brazil futballsztár, Neymar hosszú idő után először tűnt fel nyilvános eseményen Szaúd-Arábiában, és nem egészen azt kapta, amire számított. A fővárosban Rijádban rendezett 6 király találkozója (6 Kings Slam) egy bemutató torna, amolyan teniszshow a sportág legnagyobbjaival. A hatfős mezőny így néz ki: Jannik Sinner, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Rafael Nadal, Holger Rune és Danyiil Medvegyev.

A rendezők pedig úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz a főváros sztárcsapatának, a bajnoki címvédő Al Hilal brazil sztárjának, Neymarnak a meghívása. Csakhogy a közönség jelentős része ezt másképp gondolta, és tudatta is az Alcaraz-Nadal (6:3, 6:3) meccsen megjelenő sztárral.

A hangos füttyszó mellett beszámolók szerint még Cristiano Ronaldo nevének skandálásával is "húzták" a brazilt. Ne legyen kétségünk, ha a portugál sétált volna ki a sötétből, őt meg a szokásos "messizéssel" fogadták volna...

Neymar 2023 nyarán a szaúdi Pro League-ben addig nem látott összegért, mintegy 80 millió euróért lett három idényre az Al Hilal játékosa, ahol hírek szerint 26 millió fontot keres szezononként. Csakhogy Neymar eddig mindössze 5 meccset játszott le a kék-fehéreknél, mielőtt minden szalagját elszakította volna az egyik térdében. Az előző idényben 271 napot hagyott ki, és sok szurkolót dühített, hogy Brazíliából olyan hírek és felvételek jöttek sorra, amelyek nem azt mutatták, hogy Neymar vadul dolgozna a mielőbbi visszatérésén.

Jelen állás szerint egyébként úgy néz ki, hogy novemberben megtörténik a várva várt visszatérés a focipályára is, a brazil már edzésben van Rijádban, és úgy tűnik, hogy egészen jó állapotban tért vissza a csapathoz.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!