Vágólapra másolva!
A dartsvilág szupersztárja, Luke Littler a családjával együtt új lakásba költözött. Nem is akármilyenbe: mint kiderült, nagy luxusban él.

Luke Littler az előző év végén, még 16 évesen robbant be a darts világelitjébe, amikor szenzációs teljesítménnyel világbajnoki döntőbe jutott. Idén aztán megnyerte a Premier League-et és a World Series Finalst, továbbá két European Tour- és három Players Championship-állomáson is győzni tudott. Noha pénteken búcsúzott a European Championship elnevezésű torna első fordulójában Andrew Gilding ellen, Littler így is a december közepén kezdődő vb nagy esélyese lesz. A 17 éves angol tehetségről hazájában azt is kiderítették, hogy a családjával együtt milyen luxusban él.

Luke Littler, darts, luxusban él
Elképesztő luxusban él az angol dartsos, Luke Littler
Fotó: TT News Agency via AFP / Adam Ihse

Luxusban él a Premier League-győztes dartsjátékos, Luke Littler

Szülővárosában, az angliai (cheshire-i) Warringtonban Littlerék nemrég egy hatalmas, öt hálószobás házba költöztek, ahol a luxusingatlanban fedett medence, hatalmas kert, házimozi és hat fürdőszoba is található. 

Az új ház bérleti díja havi 6000 font, azaz majdnem 3 millió forint, amely tartalmazza a kertész fizetését és a medence karbantartását is 

– ugyanakkor Littler az elmúlt szűk egy évben mintegy 600 ezer fontos pénzdíjat dartsozott össze.

A leírás alapján a ház "megalkuvást nem tűrő színvonalon, intelligens dizájnnal, lenyűgöző technológiával, csúcsminőségű berendezési tárgyakkal és kiváló szabadidős létesítményekkel készült, amelyeket gondosan és okosan újraterveztek a tér optimalizálása és növelése érdekében, tökéletes egyensúlyt teremtve ezzel a luxus és a kényelmes élet között."

Az ingatlanról képek a Mirror oldalán nézhetőek meg.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!