Vágólapra másolva!
A Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik október 25-én ünnepli 24. születésnapját. A magyar válogatott csapatkapitányát rengetegen felköszöntették, és természetesen a menyasszonya, Buzsik Borka is így tett, aki egy közös fotóval kedveskedett a kiváló középpályásnak.

A 24. születésnapját pénteken ünneplő Szoboszlai Dominikot a közösségi médiában már rengetegen köszöntötték, jelenlegi csapata, a Liverpool, valamint korábbi klubja, az RB Leipzig is megemlékezett róla. A magyar válogatott csapatkapitányának természetesen a menyasszonya, Buzsik Borka is üzent, a szőke szépség egy közös fotót posztolt az Instagram-történetébe.

Boldog születésnapot, baby! Végtelenül szeretlek

- írta bejegyzésében Buzsik Borka a szerelmének.

Szoboszlai Dominik, Buzsik Borka
Szoboszlai Dominik nemrég kérte meg Buzsik Borka kezét
Fotó: Buzsik Borka/Instagram

Szoboszlai Budapesten, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest exkluzív szállodában kérte meg gyönyörű kedvese kezét. A helyszín különlegessége, hogy amerikai filmsztárok is gyakran járnak ide, ha éppen Magyarországon dolgoznak egy új mozin.

Szoboszlai - akinek világsztárok gratuláltak az eljegyzéshez - azt írta az Instagram-oldalán megosztott kép mellé, hogy "Igent mondott!". Ezek után már csak az a kérdés, vajon mikor és hol házasodik össze a magyar celebvilág egyik leghíresebb párja.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!