Vágólapra másolva!
A kétszeres Grand Slam-győztes Garbine Muguruza feleségül ment egy rajongójához, akivel egy parkban ismerkedett meg a 2021-es US Open idején.

Garbine Muguruza és Arthur Borges története mesébe illő, ugyanis első látásra egymásba szerettek. A nemrég visszavonult teniszsztár így emlékezett vissza első találkozásukra. 

A 2021-es US Open idején a Central Park közelében szálltam meg, és amikor az egyik alkalommal sétálni mentem, megszólított és sok szerencsét kívánt nekem az amerikai Grand Slam-tornához. 

'Hú, de jóképű' - gondoltam, amikor megpillantottam őt" - árulta el a spanyol és venezuelai származású sportoló.

A Tom Ford modellként tevékenykedő Borges és Muguruza szinte azonnal egymásba szerettek, a férfi tavaly májusban Marbellán kérte meg kedvese kezét, nemrég pedig össze is házasodtak. Az esküvőn mintegy 90 meghívott vendég tette tiszteletét, a ceremónia helyszíne ezúttal is a gyönyörű tengerparti város, a spanyolországi Marbella volt.

Olyan volt, mint egy filmben. Hollywood aranykora inspirált, különösen Marilyn Monroe és Elizabeth Taylor ruhái, amelyek elegánsak és gyönyörűek. Már azelőtt tudtam, hogy férjhez megyek hozzá, mielőtt megkérte volna a kezem" -

mondta Muguruza.

A kétszeres Grand Slam-győztes teniszező (Wimbledonban és a Roland Garroson nyert) idén döntött úgy, hogy visszavonul a profi sporttól. A korábbi világelső rengetegszer küzdött sérülésekkel, ezért többször is kényszerpihenőre vonult, de többé már nem tér vissza a pályára.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!