Vágólapra másolva!
Egy ideig úgy tűnt, apai örömök elé néz a Real Madrid korábbi focistája, a brazil Vinícius Tobias. Amikor a 20 éves játékossal közölte a barátnője, hogy gyereket vár, Vinícius annyira megürült, hogy gyorsan magára is tetováltatta születendő kislánya nevét. A probléma viszont csak ez után következett, ugyanis a DNS-teszt eredménye kimutatta, hogy nem a brazil focista az édesapa.

Vinícius Tobias barátnője, az influencerként tevékenykedő Ingrid Lima október 8-án világra hozta a kislányát, aki a Maite nevet kapta. 

Ingrid Limát 103 ezren követik az Instagramon
Fotó: oficialinglidlima@instagram

A jelenleg az ukrán Sahtar Donyeck csapatát erősítő Vinícius Tobias még a kislány születése előtt karjára is tetováltatta születendő gyerekének a nevét, valamint a "te amo” feliratot", ami portugálul annyit jelent, hogy "szeretlek". Azonban a focista barátnője csináltatott egy DNS-tesztet, amiből kiderült, hogy nem a brazil játékos a gyerek apja, ráadásul ki is posztolta a közösségi oldalára, amelyet jelenleg 103 ezren követnek. 

Ingrid Lima arról is beszámolt, hogy miután egy ideje szakítottak Vinícius Tobiasszal, összejött egy másik férfival, ezért végeztette el az apasági tesztet, amiből kiderült, hogy Maite nem Tobias lánya.

Ingrid Lima az Instagramon tudatta a világgal, hogy nem Vinícius a gyereke apja
Fotó: oficialinglidlima@instagram


„Azért jöttem, hogy nyilatkozzak valamiről, ami kezd idegesíteni, és ami miatt sajnos nyilvánosan ki kell állnom, hogy magyarázatot adjak. 

Vinícius és én már egy ideje nem vagyunk együtt. Ez idő alatt én is kapcsolatban voltam valakivel, és ő is. Mindketten továbbléptünk. Közben jött Maite, ezért úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy DNS-tesztet, és Maite nem Vinicius lánya”

 – írta Ingrid Lima.

Vinícius Tobias mindössze 20 évesen került a Real Madrid akadémiájára, miután az ukrajnai háború miatt nem játszhatott a Shakhtar Donyeckben.

1. FC Union Berlin - Real Madrid
Vinícius Tobias a Real Madridban is megfordult
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A spanyol fővárosban eltöltött két éve alatt mindössze egy alkalommal lépett pályára, mielőtt ebben a szezonban végre bemutatkozhatott volna a Donyeckben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!