Vágólapra másolva!

Idén rendeznek tizenharmadszorra sportfesztivált az angyalföldiek. Évek óta csak növekszik a résztvevők létszáma. A fesztivál már a kerületet is kinőtte, ezért pár évvel ezelőtt Csillebércre költözött a rendezvény. Ezen a hétvégén, péntektől vasárnapig is legalább ezer résztvevőt várnak a szervezők.

Az Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesület közel húsz sportágban rendez kisebb-nagyobb versenyeket. Esténként pedig táncház és diszkó várja a résztvevőket.

A pénteki megnyitó után igazán szombaton indul be az élet a Csillebérci Szabadidőközpontban. Reggel 9 órakor kezdődik a program. Lehet majd kispályás focizni, röplabdázni, kosárlabdázni, de lesz még lövészet, rönkhajítás, tenisz és petanque. Délután lábtenisz, sakk, tollaslabda, darts és asztalitenisz lesz műsoron. Este pedig sportelméleti és ügyességi vetélkedőn lehet bizonyítani.

Vasárnap a felsorolt sportok döntői mellett távolugrás, súlylökés, tájfutás és terepkerékpározás a menü. A szervezők meghirdettek egy komplex pontversenyt is, melyben baráti társaságok indulhatnak. Pont jár a részvételért és a helyezésekért, egyéniben, párosban és csapatban egyaránt. A győztes természetesen az a csapat lesz, amelyik a legtöbb pontot szerzi.

Akik messzebbről érkeznek, vagy csak egyszerűen nincs kedvük hazamenni éjszakára, azoknak a szervezők szállást is biztosítanak. További részletekről a (06-1) 349-7989-es vagy a (06-20) 931-2661-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről