Vágólapra másolva!
Idén június 11-12-én a Puskás Ferenc-stadion szoborparkjában és a Papp László Sportarénában rendezik meg az "Extrém Sportsziget" elnevezésű sporthétvégét, amelynek költségvetése 200 millió forint.

A régió legnagyobb extrémsportos expójára a korábbi évekkel szemben már nem ingyenes a belépés, a napijegy 1700 forintba kerül. De ez ne legyen akadály senki előtt, mert megszállott amatőrök, hazánk legjobb profijai és a nemzetközi sztárok meghívásával igazi adrenalinszint-csúcsdöntést ígér idén a rendezvény.

A rendezvényterülethez idén először kapcsolódik be Magyarország legnagyobb fedett csarnoka, a Papp László Sportaréna.

A szervezők felépítettek egy hatalmas Skate-parkot, melyhez az országban fellelhető pályaelemeken kívül Európa több pontjáról érkezik az alapanyag. Az immár hagyományosnak mondható sportágakon kívül (görkorcsolya, gördeszka és bmx) ugyanitt kerül megrendezésre hazánkban először snakeboard Világkupa.

Visszatér a rendezvényre a leglátványosabb x-sport, a motocross legextrémebb válfaja, az mx freestyle is. A tengerentúli világsztárok hihetetlen attrakcióit és repüléseit mindkét napon a stadionkertben nézheti meg a közönség egy erre az alkalomra kialakított mobil arénában.

Továbbra is szerephez jut a rendezvényen a streetball, amely a Sportaréna teraszán várja a részt vevő csapatokat.

Láthatók és többnyire kipróbálhatók a mountain bike dirt jump, tesztpálya, triál, north shore pályák.

Mindent egy helyen az Eb-ről