A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A New York-i rangadón Martin Brodeur fantasztikusan védett, így a New Jersey Devils rendkívül simán nyert az Islanders otthonában az NHL-ben. A kanadai válogatott portás 24 védéssel járult a sikerhez. Brodeur pályafutása 79. hibátlan összecsapását produkálta. Ebben a szezonban ez volt a negyedik "shutout-ja", ezeket az elmúlt 11 mérkőzésen gyűjtötte be.

A Nashville Predators Paul Kariya hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően legyőzte a Detroit Red Wings együttesét, ezzel pontszámban beérte a nyugati főcsoport élén álló riválisát. A vendégek legjobbja a cseh világbajnok kapus Tomas Vokoun volt, aki 38 védést mutatott be. A Nashville 24 óra leforgása alatt második győzelmét aratta Joe Louis Arenában.

A floridai derbin a címvédő Tampa Bay Lightning nagy meglepetésre hazai pályán hosszabbítás után kikapott a Florida Pantherstől. A vendégek kapitánya, Olli Jokinen kétszer is eredményes volt, ugyanakkor itt is egy kapus, Roberto Luongo játszotta a főszerepet, aki 48 lövést hárított.

A New York Rangers a Buffalo Sabres ellenében hullajtott pontokat: a mérkőzés egyetlen említésre méltó eseménye, hogy a pontlistán első helyen álló Jaromir Jagr megszerezte 30. gólját az idényben. A cseh szuperklasszis sorozatban 14. idényében éri el ezt a számot.

eredmények:
New York Islanders - New Jersey Devils 0-4
New York Rangers - Buffalo Sabres 1-2
Atlanta Thrashers - Boston Bruins 2-3
Columbus Blue Jackets -Vancouver Canucks 6-5
Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 2-3 - hosszabbítás után
Detroit Red Wings - Nashville Predators 1-2 - h.u.
Minnesota Wild - Phoenix Coyotes 3-2
Colorado Avalanche - Calgary Flames 7-4
San Jose Sharks - Los Angeles Kings 4-1

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!