Történelmi különbség volt a két NBA-csapat között a félidőben - videó

Dallas Mavericks v Los Angeles Clippers GettyImageRank2 Color Image HORIZONTAL SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CA - DECEMBER 27: Wes Iwundu #25 of the Dallas Mavericks shoots from three point range against Reggie Jackson #1 of the Los Angeles Clippers in the second half at Staples Center on December 27, 2020 in Los Angeles, California. The Mavericks won 124-73. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. John McCoy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi programjában a 2-0-s, azidáig hibátlan mérleggel álló Los Angeles Clippers játszott a 0-2-s, csak vereséggel álló Dallas Mavericks csapatával, és kapott ki óriási különbséggel.

Az is a teljes igazsághoz tartozik, hogy a Clippers egyik legjobbja, Kawhi Leonard, a karácsonyi meccsen összeszedett szájsérülése miatt nem lehetett ott a pályán. Ezt pedig a Mavericks kíméletlenül kihasználta, és már az első félidő végére a liga eddigi történelmében példa nélküli, 77-27-es vezetést szerzett.

Az első két negyedben a Mavericks 50%-os hatékonysággal szórta a hárompontosokat, míg a Clippersnek egész egyszerűen nem volt válasza sem védekezésben, sem támadásban.

Az ötven pont körüli különbség megmaradt a találkozó végéig, a Mavericks végül 124-73-ra nyerte a meccset.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!