A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A legnagyobb ketrecharcos szervezet, a UFC elnöke, Dana White bejelentette, hogy Conor McGregor harmadik visszatérésére az Abu Dzabiban felépített Fight Islanden kerül sor.

Az már korábban eldőlt, hogy a harmadik visszavonulása után harmadik visszatérését november közepén bejelentő ír MMA-sztár a UFC 257-es sorszámot viselő gáláján tér vissza, mégpedig az ellen a Dustin Poirier ellen, aki 2014 szeptemberében már legyőzött egyszer.

Conor McGregor újfent készen áll a harcra Forrás: AFP/2020 Getty Images/Steve Marcus

Már csak a helyszín volt kérdés, jelesül, hogy az év első nagy rendezvényét a UFC ultramodern Las Vegas-i edzőközpontjában, az Amexben, vagy pedig az Abu Dzabiban dollármilliókból felhúzott, és már többször is kitűnőre vizsgázott buborékban, a Fight Islanden hozzák-e tető alá. Dana White és a szervezet végül az utóbbi mellett voksolt, és, ha már oda utaznak, akkor ki is tesz magáért a UFC.

Egy hét leforgása alatt ugyanis három gálát is rendeznek. A két UFC Fight Night után kerül sor a 257-es gálára, ahol McGregor és Poirier vívja a főmeccset, míg a főkártya másik ász párja a pehelysúlyú Max Holloway és Calvin Kattar, valamint a váltósúly új csillaga, Hamzat Csimajev és Leon Edwards összecsapása lesz.

Önfényezés ugyan, de tény, hogy a Fight Island tökéletes helyszín lett:

Míg a korábbi gálákat mindannyiszor nézők nélkül rendezték, addig most készült egy B terv, ami alapján elképzelhető, hogy szurkolók előtt, az Etihad Arénában kerül sor a gálákra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!