A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

48 évesen visszatér a pályára minden idők egyik legjobb NFL-elkapója

Square Horizontal AMERICAN FOOTBALL JOY SPORT-ACTION
San Francisco 49ers wide receiver Terrell Owens celebrates after catching the game-winning pass from 49ers quarterback Steve Young in the final seconds of their NFC Wild Card playoff game with the Green Bay Packers 03 January. The 49ers defeated the Packers 30-27. AFP PHOTO/Monica M. DAVEY (Photo by MONICA DAVEY / AFP)
Vágólapra másolva!
Igaz, nem a profiligába, azaz az NFL-be, de visszatér a pályára minden idők egyik legjobb elkapója, Terrell Owens.

A 2012-ben visszavonult 48 éves legenda a Fan Controlled Football nevű különleges ligában fog pályára lépni. Ebben a bajnokságban csupán nyolc csapat szerepel, az 50 yardos pályán 7 a 7 ellen játszanak, nincsenek rúgások (punt), de, ami igazán különleges, hogy valamennyi támadójátékot a meccseket követő szurkolók élőben leadott szavazatai alapján fognak hívni.

Owens a tervek szerint be lesz mikrofonozva, és egy sisakkamerát is kap majd a minél teljesebb szurkolói élményért. Az biztos, hogy nem a pénzért tér vissza: a liga játékosainak heti fizetése ugyanis 400 és 750 dollár (130 és 250 ezer forint) között van, ami mellé a liga még fizeti szállást és az ellátást. A bajnokság valamennyi meccsét Atlantában rendezik.

Owens minden idők egyik legjobb elkapójaként ismert az NFL-ben. Karrierjét a San Francisco 49ers csapatában kezdte 1996, majd innen továbbállva 2003 után megfordult a Philadelphia Eaglesben, a Dallas Cowboysban, a Buffallo Billsben, a Cincinnati Bengalsban, végül 2012-ben a Seattle Seahawksból vonult vissza. Pályafutását 15934 elkapott yarddal és 153 touchdown elkapással zárta, mindkettővel harmadik a liga örökranglistáján. 2018-ban beválasztották a Hírességek Csarnokába (Pro Football Hall of Fame).

Owens az elkapásai mellett egyedi TD-ünnepléseiről is híres volt:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!