A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő, legtöbbször csak a kosárlabdameccseken látott passzal lepte meg egy csapattársát, egyúttal ejtette ámulatba a közönséget Patrick Mahomes, a címvédő Kansas City Chiefs irányítója a Detroit Lions elleni NFL előszezon meccsen.

A profi amerikaifoci-liga, azaz az NFL előszezonjában az edzők próbálják az idényre összerakni a csapataikat és a taktikát, és mivel a tulajdonosok bizalma általában elég rövid, igen nagy nyomás alatt dolgoznak. A sztárjátékosoknak ezek a meccsek ugyanakkor tényleg csak edzőmeccsek, ahol akár szórakozhatnak is egy kicst.

Ilyen sztárjátékos a címvédő Kansas City Chiefs háromszoros Super Bowl-győztes és kétszeres alapszakasz MVP irányítója, aki a Detroit Lions ellen. Mahomes nem sokat játszott, két etapban volt pályán, ezek során 8/14-es mutatóval mindössze 93 yardig jutott, melyekből két mezőnygólt hozott össze a csapata. A Chiefs ugyan 24-23-ra kikapott, mégis mindenki Mahomes hát mögötti passzáról beszél, amit Trevis Kelce-nek osztott ki.

A 18 fordulós NFL alapszakasz szeptember 5-én kezdődik és 2025. január 5-ig tart. Az 59. Super Bowlt 2025. február 9-én a New Orleans-i Ceasars Superdome-ban rendezik meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!