Vágólapra másolva!
DeAndre Hopkins éppen a térdsérülése után lábadozott, amikor a kezelések közötti szabadidejében Sydney Sweeney Instagram-posztjait pörgette végig, amelyek finoman fogalmazva is megragadták a tekintetét.

A Titans sztár elkapója, aki az edzőtáborban szenvedte el a sérülését, egy pillanatképekből álló sorozatra reagált, amelyen Sydney Sweeney egy búvárruhában pózolt egy hajón. Az egyik képe mellé pedig azt írta a 26 éves színésznő, hogy: 

„Azt hiszem, ezt szomjúság csapdának hívják”.

Az angol "Thirst trap" kifejezés nem éppen a kiszáradásra utal, sokkal inkább szexuális tartalma van, egy olyan közösségi média poszt, amelynek az a célja, hogy elcsábítsa az azt nézőket. Jelen esetben a "szomjúság" a szexuális frusztrációra utal.

Hopkins a poszt alá kommentelt, méghozzá azt, hogy "Csapdába ejtve." Sweeney 2022 óta jegyben jár vőlegényével, Jonathan Davinóval, és meglehetősen bizalmasan nyilatkozik a kapcsolatukról az Eufória sorozat sztárja. 

Hopkinssal kapcsolatban a Titans vezetőedzője, Brian Callahan elmondta, a játékos célja, hogy az 1. héten visszatérjen, amikor a Titans a Chicago Bears ellen lép pályára szeptember 8-án. A Titans vasárnap egyébként New Orleansban a Saints ellen lép pályára az előszezon fináléjában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!