Vágólapra másolva!
Augusztus végén az egész hokivilágot megrázta a hír, amikor egy részeg sofőr miatt meghalt két fantasztikus jégkorongozó, a legendás Johnny Gaudreau és a testvére, Matthew. A testvérpár temetésére hétfőn került sor, a legendás Johnny Gaudreau felesége pedig a gyászbeszédébe árulta el, hogy harmadik gyerekét várja a Calgary Flames és a Columbus Blue Jackets elgázolt sztárhokisától.

Augusztus végén Johnny Gaudreau és Matthew Ryan Gaudreau lánytestvérük esküvőjére érkeztek haza New Jersey-be a nyár utolsó napjaira, amikor egy részeg autós kioltotta az életüket. A testvérek biciklivel közlekedtek, de a hátuk mögül érkező SUV-val szemben esélyük sem volt a túlélésre. 

Hétfőn került sor az jégkorongos testvérpár temetésére, ahol a szívszorító gyászszertartásom Johnny Gaudreau felesége, Meredith Gaudreau bejelentette, hogy harmadik gyermekét várja. Meredith érzelmes gyászbeszédet mondott Johnny Gaudreau emlékére, és elárulta, hogy 9 hetes terhes.

Calgary Flames Candlelight Vigil In Honor Of Gaudreau Brothers
Johnny Gaudreau-t Calgary-ben is rengetegen gyászolták
Fotó: Getty Images via AFP/Leah Hennell

A legendás NHL-játékos özvegye elmondta, hogy az a hét, amikor megtudta, hogy újabb gyermeke fog születni, élete legjobb hete volt. 

„Tulajdonképpen egy ötfős család vagyunk.

 A terhesség kilencedik hetében vagyok a harmadik babánkkal. Óriási meglepetés volt, de Johnny sugárzott és annyira izgatott volt. Annyira ideges voltam, mert ez megint óriási meglepetés volt, de a reakciója az volt, hogy azonnal megcsókolt és megölelt, pedig éppen autót vezettem”

 – mondta Meredith Gaudreau a pennsylvaniai Media városában tartott temetésen.

„Noa, a legidősebb gyerekünk, még két éves sincs. Kevesebb mint három év házasság alatt egy ötfős családot hoztunk létre. Ez nem is hangzik lehetségesnek, de én úgy tekintek rá, mint a végső áldásra. Szerencsés vagyok, hogy John három gyermekének édesanyja lehetek, az utolsó gyermekünk pedig valóságos áldás a nehéz körülmények ellenére is” – tette hozzá Johnny Gaudreau özvegye. 

Meredith Gaudreau, a legendás hokijátékos özvegye
Fotó: eu.dispatch.com

Johnny Gaudreau-ra emlékezve Meredith Gaudreau azt mondta, hogy Columbus gyorsan az otthonunkká vált.

„Életem legszebb éveit töltöttük Columbusban, itt lett belőlünk család. Ez egy különleges hely, mert amikor véget ér a hokiszezon, akkor sem akarsz összepakolni és hazamenni” – mondta Meredith arra utalva, hogy Johnny Blue Jacketshez való szerződése jó döntés volt.

Johnny Gaudreau kilenc Calgary Flamesben töltött szezon után 2022-ben hétéves, 68,25 millió dolláros szerződést kötött a Columbus Blue Jacketsszel. Az elmúlt két szezonban Gaudreau 161 mérkőzésen 33 gólt szerzett és 101 asszisztot osztott ki. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!