A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary

Eltűnnek a hirdetések a Skype csevegőből

mobilozás mobil okostelefon videóhívás videochat szelfi selfie utazás pályaudvar búcsúzás
Fotó: Look Studio / Unsplash
Vágólapra másolva!
Ilyen döntés is ritkán születik újabban a Microsoft háza táján.
Vágólapra másolva!

Látszólag nem vált a Skype előnyére a Microsoft általi felvásárlása, az akvizíciót követően egy darabig csend volt, majd egyre csak romlani kezdett a szolgáltatás használhatósága, bosszantó bugoktól és döntésektől kezdtek szenvedni a felhasználói. Az elmúlt években a többségnek az benyomása támadhatott, hogy irrelevánssá vált a Skype, de a hírek szerint még mindig képes felmutatni világszerte 300 millió havi szinten aktív felhasználót, így erről ténylegesen szó sincs.

Számukra most jó hír érkezett, a Microsoft szerint a Skype alkalmazásának legújabb Insider előzetes frissítése eltávolítja a hirdetéseket a chatekből és a csatornákról, a változtatás minden platformot érint. Ezen túlmenően különféle hibák javítása mellett számítógépeken az MI-alapú képgeneráló funkció kezelőfelületét is jelentősen javították, könnyebbé vált az elérése, kényelmesebbé a használata.

A Skype legújabb nyilvános előzetes verziója (8.125.76.201) hullámokban válik elérhetővé a tesztelők számára, így beletelhet néhány napba, mire mindenkihez befut. Ha minden jól megy, akkor rövidesen stabillá nyilváníthatják a frissítést, és általánosan kiadhatják a Skype összes felhasználója számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!